Sporáky na tuhé palivá Prity

Sporáky na tuhé palivá Prity sú populárnou voľbou na vykurovanie a varenie v domácnostiach po celej republike. Sú známe svojou odolnosťou, spoľahlivosťou a cenovou dostupnosťou.

Sporáky Prity sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a sú navrhnuté tak, aby vydržali roky používania. Dodávajú sa v rôznych veľkostiach a prevedeniach, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Niektoré modely majú rúry, varné dosky a dokonca aj teplovodné výmenníky, ktoré je možné použiť na vykurovanie celého domu.

Sporáky Prity sú šetrné k životnému prostrediu a efektívny spôsob vykurovania vášho domova. Spaľujú rôzne druhy tuhých palív, vrátane uhlia, dreva a peliet. To z nich robí dobrú voľbu pre oblasti, kde nie sú k dispozícii plynové alebo elektrické služby.

Ak hľadáte spoľahlivý a cenovo dostupný spôsob vykurovania vášho domova, sporák na tuhé palivá Prity je skvelou voľbou. Ponúka množstvo funkcií a výhod, ktoré z nich robia múdru investíciu pre každú domácnosť.

Tu je niekoľko vecí, ktoré treba zvážiť pri výbere sporáka na tuhé palivá Prity:

Veľkosť: Vyberte si sporák správnej veľkosti pre váš priestor. Ak máte malú kuchyňu, možno budete chcieť zvážiť kompaktný model. Pokiaľ máte veľkú rodinu, možno budete potrebovať väčší sporák s viacerými varnými plochami a rúrou.
Vlastnosti: Niektoré modely Prity prichádzajú s funkciami ako rúry, varné dosky a teplovodné výmenníky. Rozhodnite sa, ktoré funkcie sú pre vás dôležité, a vyberte si sporák, ktorý ich má.
Typ paliva: Sporáky Prity spaľujú rôzne druhy tuhých palív, vrátane uhlia, dreva a peliet. Vyberte si sporák kompatibilný s palivom, ktoré je vo vašom okolí ľahko dostupné.
Cena: Sporáky Prity sa v cene líšia v závislosti od veľkosti, funkcií a typu paliva. Stanovte si rozpočet a potom hľadajte sporák, ktorý sa doňho zmestí.
Akonáhle budete mať na pamäti tieto faktory, môžete si vybrať sporák na tuhé palivo Prity, ktorý je ideálny pre vaše potreby.

Sporák na tuhé palivá Prity 1P34

Menší sporák s výkonom až 10 kW, presklené ohnisko, rúra, oceľová varná doska, možnosť prevedenia horného pravého alebo ľavého vývodu dymovodu. Menovitý- prevádzkový – výkon tohto výrobku je 7,5 kW. Je schopný vykúriť priestor s objemom 125 -150 m3.

Sporák na tuhé palivá Prity 1P34 

Sporák na tuhé palivá Prity 2P41

Praktický a výkonný sporák. Má plnohodnotnú rúru a 2 oceľové varné platne. Ohnisko je vyložené šamotovými doskami, súčasťou je liatinový rošt. Prívod primárneho vzduchu je regulovateľný cez popolník.

Sporák na tuhé palivá Prity 2P41